Party Time

Beauty Blogs

Dengang for længe siden da jeg startede med at følge forskellige blogs, var det især skønhedsblogs, der fangede min interesse. Jeg har fået så mange tips igennem årene, nogle bedre end andre naturligvis. Disse tre damer har jeg trofast fulgt, og deres gode råd skuffer sjældent. Hvad enten jeg skal ud og finde mig en ny serum, bodylotion eller den helt rigtige farve læbestift, så smutter jeg ofte lige forbi her og tjekker ud, hvad de anbefaler.

Amodelrecommends:
Modellen Ruth Crilly skriver på en underholdende måde primært om skønhed, men også lidt om motion, kost og rejser. Hun er gudesmuk, så det, hun smører sig ind i, må også være godt nok til mig. 😉 Hun laver gode og brugbare videoer, som jeg gider at se til ende på grund af hendes mange guldkorn og vindende væsen.

 photo amodel_zpsb264b1ec.png

Lisaeldridge:
Professionel makeup-artist, der ved, hvad hun har med at gøre. Er vild med hendes how-to-videoer med forskellige makeup-looks. Får altid lyst til at købe alle produkter, hun bruger, fordi hun får alt til at se så lækkert ud. Har købt så mange læbestifter og foundations efter at have set dem i aktion her – og de skuffer sjældent.

 photo lisae_zps2898d509.png

Youblush:
Sara Rostrup, tidligere skønhedsredaktør på Eurowoman, står bag denne fine blog. Smukke Sara Rostrup deler ud af sin store erfaring inden for hudpleje og makeup. Mange gode tips, der er nemme at bruge for dødelige ikke-makeup-artister som mig. Sara kan ligesom mig godt lide at skeje lidt ud på skønhedsfronten – med glimmer, mørke løber og lyserødt hår (ikke samtidig, dog). Lige noget for mig.

 photo youblush_zps63456ae4.png

2

  • Ejjj hvor hyggeligt! Tusinde tak for de fine ord og for at du følger med. KH Sara

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Selv tusind tak for en dejlig blog – og for besøget, Sara. 😉 Kh. Louise

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Party Time