Beauty Blogs

Oktobers favoritter

 photo oktober_zps9b3606fb.jpg

Kjole fra Free People
Oktober er for mig først og fremmest fødselsdagsmåneden. Udover mig selv har min søster, min mor og min gode veninde fødselsdag inden for få dage. Jeg elsker at have fødselsdag (selvom jeg snart stopper med at tælle år) og holder hvert år en ordentlig fest for mine veninder. En vigtig forberedelse til festen er at finde den rigtige kjole. I år blev det denne her fra et amerikansk mærke, der hedder Free People. De har mange fine og lidt anderledes kjoler, og jeg faldt især for den fine ryg på denne her. Udover de 800 kroner ekstra, jeg måtte betale for at få den igennem tolden, har den været et hit.

Neglelak fra L’Oréal
Jeg kan slet ikke anbefale denne fine neglelak nok. Jeg har stort set altid neglelak på og har i årevis været svært begejstret for især Chanel og Diors farver. De seneste måneder har denne lille flaske med den flotteste dybe røde nuance dog stjålet mit hjerte. Ja, det lyder corny. Og ja, jeg er forelsket. Chanel og Dior skal stramme sig an, hvis L’Oréals nummer 404 skal væltes af pinden/neglen.

Speciel Clearing Booster fra Dermalogica
Endnu en all time favorite, som, jeg pludselig til gru og rædsel måtte sande, var tom. Lige der midt i fødselsdagsmåneden. Kald mig bare overtroisk, men i selvsamme sekund, som den sidste dråbe var presset ud af den gamle flaske, gik min hud teenage-berserk. Der er ikke noget at gøre, den er et absolut must-have. Bruger den kun direkte på urenheder – og wupti, over natten er den hvis ikke væk, så i hvert fald godt på vej.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty Blogs