Jeg er blogger

Jeg er blogger

Okay, så er jeg i gang. For flere år siden tænkte jeg for første gang, at "det der bloggeri kunne da egentlig være meget sjovt." Men har altså ikke gjort noget ved det før nu. Hvorfor? Hmm.. jo, jeg har nok ikke ment, at mit liv har været interessant nok, til at jeg kan tillade mig at have min egen blog. Mit liv er hverken blevet mere eller mindre interessant de seneste år. Men fordi jeg stadig tænker, at det kunne være sjovt - og fordi jeg cirka en gang om dagen overvejer at lægge billeder af sko ud på Facebook, så er det forhåbentlig i alles interesse, at jeg nu har et sted, hvor jeg kan gøre det. Og hvor I selv vælger, om I vil følge med.

blogpix

 

Udover sko elsker jeg at rejse og spise kage. Det vil jeg også skrive om. Sammen med meget andet fint og flot. Og garanteret også knapt så flot. Håber, at der er et par sko- og kageglade derude, der har lyst til at følge med. Om ikke andet er der måske et par af mine Facebook-venner, der bliver glade. ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er blogger